Jaja Cruzeiro'ya yakın!

Trabzonspor'un ilgilendiği ancak daha sonra tıkanma noktasına gelinen Jaja Coelho transferiyle ilgili Brezilya Kulübü Cruzeiro'nun sambacıyla yakından ilgilendiği ve anlaşmaya çok yakın olduğunu yazıldı.Haber61.Net'in Brezilya basınından derlediği bilgiye

Jaja Cruzeiro'ya yakın!

Trabzonspor'un ilgilendiği ancak daha sonra tıkanma noktasına gelinen Jaja Coelho transferiyle ilgili Brezilya Kulübü Cruzeiro'nun sambacıyla yakından ilgilendiği ve anlaşmaya çok yakın olduğunu yazıldı.

Haber61.Net'in Brezilya basınından derlediği bilgiye göre, brezilya kulübü Cruzeiro'nun Jaja'nın kulübü Al Ahli-Dubai'ye teklif götürdüğü ancak arap takımının bu teklifi az bulduğu öğrenilirken, brezilyalı oyuncunun babası, oğlunun kendi ülkesinde futbol oynamasını istediği için bu transferin gerçekleşme olasılığına yüksek bakılıyor.

Jaja'nın babasının da transferde aracı olduğu öğrenildi.

Jaja'nın da Cruzeiro'ya sıcak baktığı ve Al Ahli'nin kendisine zorluk çıkartmayacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor