Jabi yine yaptı yapacağını

Kulüp profesyonel şube menajeri Necmi Perekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Jabi'nin forma giydiği Gine Milli Takımı'nın çeyrek finalde elenmesinin ardından, bordo-mavili takımın Antalya'da yaptığı kampa katılmasını beklediklerini belirtti.Geçen haft
Jabi yine yaptı yapacağını

Kulüp profesyonel şube menajeri Necmi Perekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Jabi'nin forma giydiği Gine Milli Takımı'nın çeyrek finalde elenmesinin ardından, bordo-mavili takımın Antalya'da yaptığı kampa katılmasını beklediklerini belirtti.

Geçen hafta çarşamba gününe kadar bu futbolcunun Antalya kampına katılmasını beklediklerini ifade eden Perekli, ''Ancak, Jabi kampa gelmedi. Biz de Antalya kampında noter tespiti yaptırdık. Bursaspor maçının ardından Ankaragücü maçının hazırlıklarına başlayacağız. Bu akşamki antrenmana da katılmazsa bu futbolcu için yine noter tespiti yaptıracağız'' diye konuştu.

-MOAWAD ÇAĞRILDI-

Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyon olan Mısır Milli Takım formasını giyen Sayed Moawad'ın ise Trabzon'a gelmesi istendi.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın Moawad'ı Trabzon'a çağırdığı ve 1-2 gün içinde bu futbolcunun büyük olasılıkla kente geleceği öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.