iyi oynamak ve devam etmek önemli

 Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı maç değerlendirmesine, Gazi Mustafa Kemal’i rahmetle anarak ve bu gün Şehit olan 17 Askerimizin şehit olduğu olayın üzücü olduğunu, bu tür üzücü durumların ortadan kaldırılması

iyi oynamak ve devam etmek önemli

 Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı maç değerlendirmesine, Gazi Mustafa Kemal’i rahmetle anarak ve bu gün Şehit olan 17 Askerimizin şehit olduğu olayın üzücü olduğunu, bu tür üzücü durumların ortadan kaldırılması temennisi ile başladı.

Böyle acı ve zor bir günde bir maça çıktıklarını söyleyen tecrübeli hoca, puan olarak geride oldukları bir dönemde , oyun ve puan olarak geride olan bir takım olarak bu maçın öneminin daha da arttığını vurguladı. Bu karşılaşmadan aldıkları 3 puanla moral kazandıklarını söyleyen güneş “Önde basmayı düşünmüştük bunda da başarılı olduk , oyun formatı olarak hem rakibe önde basarak onu hataya zorlamak aynı zamanda da hücum zenginliği olan oyuncularımızı kullanmak için çok güzel başlangıç oldıu. Maçın başlarında ve son kısımlarında takım olarak oldukça iyiydik ama orta bölümlerde zaman zaman rakibi ortak ettik, yani biz daha önce oynayan , oynatmayan ve oynayan bizken daha sonra onun oynamasına izin verip maçı taşımaya çalışan oyun anlayışımız ortaya çıktı, bu da bizim oyunumuzu bozdu. Sanki bir hazırlık maçı gibi oynar duruma düştük o dönemlerde.”

İkinci yarı başında 10-15 dakika daha düşünüp ondan sonra değişiklik yapmayı düşündüğünü söyleyen Güneş konuşmasına şöyle devam etti “Rakibin defansif oynamasını bekliyorduk, ama Ofansif oynamasını heralde oyunculara söyleyemediğimiz için onlarda ona hazır değildiler.  O yüzden eksiklik orada vardı, ama kazanmak çok önemli o yüzden oyuncuları tebrik ediyorum. Gelen seyircilere teşekkür ediyorum.”

İkinci golden sonra pas la oyunun kontrolünde tutmayı denedik. Rakip daha kontrollü. Antalya ve Bursa maçını kaybetmeyebilirdik. Bunları kaybedince güven kaybı oldu. Oyuncularda dalgalanma oldu. Bizim oyuncularımız iyi oyuncular. Ancak iyi oynamak ve devam etmek önemli. Devamlı iyi olmak gerek

Trabzonspor’da sıkıntılı sürecin devam ettiğini vurgulayan Teknik Patron Şenol Güneş Trabzonspor’un kadrosunun henüz tam olarak oturmadığını söyledi.

En iyi oynayanların oynayacağı bir oyun yapısı oturtmak için devamlılık lazım diyen Tecrübeli hoca konuşmasına şöyle devam etti “Devamlılığın olması için oyuncunun kendinin iyi olması lazım, bu durumda biraz zamana ihtiyacı oluyor oyuncunun demek. Adrian mesela kadroda değilken şimdi geldi gayet iyi oynuyor” dedi. 

 Güneş açıklamalarının son bölümünde kadroda bulunmayan Olcan Adın ve Volkan Şen için şunları söyledi "Volkan Türkiyenin en iyi oyuncuları, olcan da iyi oyuncu. Olcan sezon başanda sakatlandı yaz dönemei çalışamadı. Olcan izçine kapanık bekleneni veremeyinci sıkıntı yaşadı. Volkan iyi oyuncu. Sahada hareket olarak iyi olmayınca etkileniyor. Bu ün farklı oynadık. 4 lü orta saaha iki forvetle oynadık"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor