İtalyanlar Trabzonspor demişti ama...

Geçtiğimiz günlerde adı Trabzonspor ile anılan Milan'ın tecrübeli solbeki Antonini'nin Beşiktaş'la anlaştığı iddia edildi.Sol bek transferi için uzun süredir görüşmelerde bulunan Beşiktaş, Luca Antonini'yle anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz günlerde oyuncunun B

İtalyanlar Trabzonspor demişti ama...

Geçtiğimiz günlerde adı Trabzonspor ile anılan Milan'ın tecrübeli solbeki Antonini'nin Beşiktaş'la anlaştığı iddia edildi.

Sol bek transferi için uzun süredir görüşmelerde bulunan Beşiktaş, Luca Antonini'yle anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz günlerde oyuncunun Bulgar menaceri Necmettin Memedi'yle görüşen idareciler, 31 yaşındaki futbolcu için el sıkıştı. Siyah-Beyazlılar'dan yıllık 1 milyon Euro ve maç başı 15 bin Euro alacak olan İtalyan oyuncu, kulübünü de ikna etti. Antonini'nin bonservisi için 2 milyon Euro isteyen Milan'a Beşiktaş 500 bin Euro kiralama bedeli teklif etti. Bu teklifi kabul etmeyen Milan yetkilileri, oyuncunun devreye girmesiyle ikna oldu. Antonini, kulübünden alacağı olan 1 yıllık ücretten vazgeçeceğini yöneticilere iletti.

Antonini'de yaşanan bu gelişmenin ardından yönetim Milan'dan haber beklemeye başladı. Bu transferin Trabzonspor maçına kadar bitmesini isteyen yöneticiler, kiralama ücretinde fiyat artırımına gidebilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor