İtalyan basını maçı yorumladı

Trabzonspor- İnter maçı için Trabzon'a gelen İtalyan basını maç öncesi tahminde bulundular.Trabzonspor – İnter Şampiyonlar ligi maçı öncesi İtalyan basınının önde gelen kuruluşlarından Lagazetta Della Sport Genel Müdürü Luca Calamai ve muhabirleri, İtalya

İtalyan basını maçı yorumladı

Trabzonspor- İnter maçı için Trabzon'a gelen İtalyan basını maç öncesi tahminde bulundular.

Trabzonspor – İnter Şampiyonlar ligi maçı öncesi İtalyan basınının önde gelen kuruluşlarından Lagazetta Della Sport Genel Müdürü Luca Calamai ve muhabirleri, İtalyan Sky sport TV yöneticisi ve muhabirleri Varlıbaş AVM de düzenlenen efsaneler buluşuyor etkinliğini izledikten sonra Sohogreens'te hem yemek yediler hem de Trabzonsporlu taraftarlar ve efsane futbolcular ile sohbet ettiler.

Trabzon insanın çok cana yakın ve misafir perver olduğunu belirten İtalyan basını dev maç ile ilgili ise 28 yıl öncenin rövanşını alacaklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler