İtalya şikesi Orduspor'u vurdu!

Arjantinli teknik adam Hector Cuper hakkındaki iddia Karadeniz ekibi Orduspor'un da keyfini kaçıracak cinsten…İtalya'yı sarsan şike skandalındaki son gelişmeler Türkiye'de ses getirecek tarzda. Geçtiğimiz günlerde Orduspor ile anlaşarak büyük bir sürprize

İtalya şikesi Orduspor'u vurdu!

Arjantinli teknik adam Hector Cuper hakkındaki iddia Karadeniz ekibi Orduspor'un da keyfini kaçıracak cinsten…

İtalya'yı sarsan şike skandalındaki son gelişmeler Türkiye'de ses getirecek tarzda. Geçtiğimiz günlerde Orduspor ile anlaşarak büyük bir sürprize imza atan Hector Cuper'in İtalyan savcı tarafından neden sorgulandığı ortaya çıktı; Cuper'in savcının karşısına geçmesinin nedeni mafya ile olan bağlantısı…

Dünyaca ünlü mafya örgütü Camorra'nın organizasyonları sonucu manipüle edildiğinden şüphelenilen 150 maç içerisinde Arjantinli hocayı direkt ilgilendiren 4 karşılaşma var. Napoli şehrinde örgütlenmiş olan ve faaliyetleri filmlere bile konu edilen Camorra'nın ünlü teknik adamdan 'bahis tüyosu' aldığı iddia ediliyor.

Soruşturma başladığında ilk olarak tanık olarak dinleneceği öğrenilen Cuper'in daha sonra şüpheliler listesinde bulunduğu gündeme bomba gibi düşmüş ve 29 Ekim'de savcı tarafından sorgulanmıştı.

Polisin yaptığı teknik takip sonucu elde edilen tapelerde Cuper'in, kendisiyle bağlantıya geçen iki mafya elemanına İspanya ve Arjantin liglerinden ikişer maçın sonucu hakkında öngörüde bulunduğu ortaya çıktı.

2006-07 sezonunda gerçekleşen olayda, Cuper'e bu hizmetine karşılık 200 bin Euro ödenmesi hususunda anlaşıldığı belirtiliyor. Arjantinli'nin söz konusu maçların sonucundan nasıl olup da o denli emin olduğu İtalya'da basının gündeminde olan bir konu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor