İsyan ve destek

 Tribünlerde yer yer boşluklar göze çarparken, bazı taraftarlar takıma destek verdi bazıları ise tepki gösterdiLigde zor günler geçiren Trabzonspor’un taraftarları Beşiktaş ile oynanan derbi karşılaşmasına fazla ilgi göstermedi. H.Avni Aker Stadyumu tribü

İsyan ve destek

 Tribünlerde yer yer boşluklar göze çarparken, bazı taraftarlar takıma destek verdi bazıları ise tepki gösterdi
Ligde zor günler geçiren Trabzonspor’un taraftarları Beşiktaş ile oynanan derbi karşılaşmasına fazla ilgi göstermedi. H.Avni Aker Stadyumu tribünlerinde yer yer boşluklar gözlenirken, yaklaşık 15 bin civarında Bordo-Mavili taraftarlardan bazıları takıma destek verdi, bazıları ise tepki gösterdi. Kale arkası tribündeki taraftarlar, maç öncesi “Öldük her gün bin kere oynayın artık bir kere” yazılı pankart açarak tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Bordo-Mavili takımın futbolcularına seslendiler. Diğer derbi maçlarına oranla bilet fiyatlarının düşük olmasına rağmen tribünlerin boş kalması gözlerden kaçmadı.

Tribünde arbede çıktı!

Artık klasikleşen 61. dakika coşkusu ise diğer maçları arattı. Bu dakikada bazı taraftarlar takıma destek verirken, bazı taraftarlar da ‘Yönetim istifa’ sesleriyle tepki gösterdi. 63. dakikada tribündeki bir grup Bordo-Mavili taraftarlar aralarında kavga etti. Olaya müdahele eden güvenlik güçleri kavganın daha fazla büyümeden yatışmasını sağladı. Maç sonunda ise taraftarlar kaçan galibiyet nedeniyle stadı üzgün bir şekilde terk etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler