İstikamet: Rekabet Kurumu!

Spor Toto Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı Ankara'da yapıldı. Başkan Vekili Recep Mamur başkanlığında Sheraton Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Sivasspor ve Gaziantepspor kulüplerinin temsilcileri katılmazken, Galatasaray adına başkan Ünal A

İstikamet: Rekabet Kurumu!

Spor Toto Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı Ankara'da yapıldı.

 

Başkan Vekili Recep Mamur başkanlığında Sheraton Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Sivasspor ve Gaziantepspor kulüplerinin temsilcileri katılmazken, Galatasaray adına başkan Ünal Aysal, ikinci başkan Ali Dürüst, yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak, Fenerbahçe adına başkan vekili Nihat Özdemir, Beşiktaş adına futbol komitesi üyesi Deniz Atalay, Trabzonspor adına da başkan Sadri Şener toplantıda yer aldı.

 

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, yaklaşık 1.5 saat süren toplantının ardından, aldıkları karar çerçevesinde kulüpler birliği olarak bugün Ankara'da bir araya geldiklerini söyledi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluşun isteği üzerine toplantının ardından hep birlikte Rekabet Kurumu'na gideceklerini belirten Cavcav, ''Toplantıda da bu konuyu görüştük. Rekabet Kurumu'nda da hep birlikte bir toplantı gerçekleştireceğiz. Başka bir konu da söz konusu değil'' dedi.

 

Cavcav, ''Toplantıda kulüpler birliği başkanlığı için her hangi bir aday ismi üzerinde konuşuldu mu'' sorusuna ise ''5 Haziran'da Ankara'da yapılacak Kulüpler Birliği Vakfı Genel Kurulu'nda başkanlık seçimi yapılacak. Ancak toplantıda bir aday ismi üzerinde hiç konuşmadık'' diye yanıt verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler