"İster Lille, ister Barca olsun"

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, bordo-mavili takımın Fransa'ya hareketinden önce havalimanında maça ve şike iddianamesine ilişkin açıklamalarda bulundu.Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, ''Trabzonspor'u yön

"İster Lille, ister Barca olsun"

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, bordo-mavili takımın Fransa'ya hareketinden önce havalimanında maça ve şike iddianamesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, ''Trabzonspor'u yönetenler, başta başkanımız ve asbaşkanımız olmak üzere Trabzonspor değerlerine aykırı hiçbir faaliyette bulunmamıştır ve hiçbir zaman da bulunmazlar'' dedi.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda deplasmanda Lille ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, bordo-mavili takımın Fransa'ya hareketinden önce havalimanında maça ve şike iddianamesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

BİZİM İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI...
Bekiroğlu, Trabzonspor'un her maça kazanmak için çıktığını belirterek, ''Bu ister Lille, ister Barcelona, ister başka bir takım olsun. Çok önemli bir maç oynayacağız. Bizim için tarihi bir dönüm noktası olacak'' dedi.

Trabzonspor'un ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi grup maçlarında görülmemiş başarılar elde ettiğini söyleyen Bekiroğlu, ''Trabzonspor, ülkemizi memleketin şampiyonu olarak en iyi şekilde temsil etti, bugüne kadar. Ben inanıyorum ki gruplardan çıkacağız ve Çarşamba günkü maçı bu bilinçle oynayacağız, Türkiye'ye Trabzonspor olarak bir gurur daha yaşatacağız'' diye konuştu.

Bekiroğlu, futbolda şike iddialarıyla ilgili hazırlanan iddianamenin takımı etkileyip etkilemediği yönündeki bir soru üzerine ise şunları söyledi:

İDDİALAR AÇIĞA KAVUŞACAK
"Trabzonspor ile ilgili iddialar en kısa zamanda açıklığa kavuşacaktır. Trabzonspor'u yönetenler başta başkanımız ve asbaşkanımız olmak üzere, Trabzonspor değerlerine aykırı hiçbir faaliyette bulunmamıştır ve hiçbir zaman da bulunmazlar. Biz bileğimizin hakkı ile bir yerlere gelen takımız. Değerlerimiz var ve bu değerlerimizi asla inkar etmeyiz. Futbolcular ve teknik heyetimiz bu bilinçle sahaya çıkıyorlar.

Buradaki olumsuzlukların takımı negatif etkileyeceğine inanmıyorum. Aslanlar gibi, Trabzonspor gibi oynayacağız. Kazanırız, kaybederiz ama Türkiye'ye gurur veren bir futbol oynayacağız.

Allah'ın izniyle Türkiye'yi gururlandıracağız ve Çarşamba günü bir üst tura çıkacak sonucu alacağız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler