İşte yeni 'Milli Kabine'

Feyyaz Uçar, Gökhan Keskin, Zeki Önatlı, Emre Aşık ve Mehmet Hacıoğlu’nun alt milli takımlarda teknik direktör ve antrenör olarak görev alması kesinleşti.Türkiye Futbol Federasyonunun Futbol Gelişim Direktörü Ersun Yanal'ı görevden almasıyla başlayan mill

İşte yeni 'Milli Kabine'

Feyyaz Uçar, Gökhan Keskin, Zeki Önatlı, Emre Aşık ve Mehmet Hacıoğlu’nun alt milli takımlarda teknik direktör ve antrenör olarak görev alması kesinleşti.

Türkiye Futbol Federasyonunun Futbol Gelişim Direktörü Ersun Yanal'ı görevden almasıyla başlayan milli operasyon yaklaşık iki aylık bir çalışma sonrası tamamlandı…

Teknik direktör Guus Hiddink ve Ersun Yanal'ın yanı sıra onlara bağlı olarak çalışan hemen hemen tüm teknik adamlarla yollarını ayıran Türkiye Futbol Federasyonunda milli takımlarda görev alacak yeni isimlerde belli oldu.

Abdullah Avcı'yı A Milli Takım teknik direktörlüğüne Tolunay Kafkas'ı da Futbol Gelişim Direktörlüğüne getiren TFF yönetimi “milli takımlar yeni teknik kadro kabinesini” de iki tecrübeli teknik adamın isteği doğrultusunda gerçekleştirdi.

Türkiye'den sonra futbol hayatını İspanya ve Almanya'da antrenör olarak sürdüren Tayfun Korkut Okan Buruk ile birlikte A Milli Takım yardımcı antrenörlüğüne getirildi. Haluk Gürgör'ün de kaleci antrenörü olarak görev yapması kesinleşti. 

Futbol Gelişim Direktörlüğünün yarı sıra 2013 Dünya Kupası'nın öneminden dolayı U19 milli takım teknik direktörlüğünü de yürüten Tolunay Kafkas'ın Ümit Milli Takım sorumluluğuna getirilmesinin gündemde olduğu öğrenildi.

Feyyaz Uçar, Gökhan Keskin, Zeki Önatlı, Emre Aşık ve Mehmet Hacıoğlu'nun da alt milli takımlarda teknik direktör ve antrenör olarak görev alması kesinleşti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor