İşte Videoton maçı resmi programı

 Trabzonspor'un Videoton ile oynayacağı maçın resmi programı belli oldu. Bordo-mavililerden yapılan açıklamada, "UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda Macaristan’ın Videoton takımıyla oynayacağımız müsabakanın takımımıza ait resmi antrenman ve basın toplantı

İşte Videoton maçı resmi programı

 

Trabzonspor'un Videoton ile oynayacağı maçın resmi programı belli oldu.

 

Bordo-mavililerden yapılan açıklamada, "UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda Macaristan’ın Videoton takımıyla oynayacağımız müsabakanın takımımıza ait resmi antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu. 

 

Buna göre Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile oyuncumuz Souleman Bamba’nın katılacakları basın toplantısı 22 Ağustos Çarşamba günü saat 19.30’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda başlayacak.

 

Ekibimiz maçtan bir gün önceki resmi antrenmanını ise saat 17.00’de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak. Çalışmaya taraftar alınmayacak" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler