İşte TS'nin Nike Maksim'i

 Trabzonspor'un 2012-2013 ysezonunda kulanacağı top belirlendi. Nike tarafından tasarlanan ve 2012-2013 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de kullanılacak olan Maxim top, üstün görüş, dokunuş ve duyarlılık sunuyor.  Spor Toto Süper Lig ile birlikte İspanya Lig

İşte TS'nin Nike Maksim'i

 

Trabzonspor'un 2012-2013 ysezonunda kulanacağı top belirlendi. Nike tarafından tasarlanan ve 2012-2013 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de kullanılacak olan Maxim top, üstün görüş, dokunuş ve duyarlılık sunuyor. 

 

Spor Toto Süper Lig ile birlikte İspanya Liga BBVA, İngiltere Premier Lig ve İtalya Serie A'da da kullanılacak olan Nike Maxim, laboratuvar ve saha ortamında test edilen görsel performans standardı olarak Nike RaDaR (Hızlı Karar ve Müdahale) teknolojisini içeriyor. Bu teknoloji sayesinde oyuncular topu daha iyi görerek, saliseler içinde gol ve pas fırsatlarını değerlendirebiliyor. Göze çarpan geometrik grafikler güçlü bir görsellik yaratırken, vurgulu kenarlar sayesinde futbolcular oyun sırasında topu daha kolay fark edebiliyor. Canlı renklerle güçlü kontrastların kullanımı, topun stadyum ve saha ortamında daha belirgin görülmesini sağlıyor.

 

Topu karşılama ve pas verme performansını maksimize etmek için tasarlanan beş katmanlı yapısı, topla ilk temasta optimum performans sağlarken, 360 derecelik yumuşak nokta topun ayaktan çıkışından itibaren topa istikrar kazandırıyor. Aerodinamik dokulu dış kaplamada kullanılan Geo II Balanced Technology sayesinde topa neresinden vurulursa vurulsun, isabetli ve güçlü bir vuruş yapılmasına izin veriyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor