İşte Rakip Galatasaray'ın kadrosu

Süper Lig'de pazar akşamı Trabzonspor'a konuk olacak lider Galatasaray'ın Trabzon kafilesi belli oldu. Kadroda bir ismin yokluğu dikkat çekiyor.Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında 11 Aralık Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile karşılaş

İşte Rakip Galatasaray'ın kadrosu

Süper Lig'de pazar akşamı Trabzonspor'a konuk olacak lider Galatasaray'ın Trabzon kafilesi belli oldu. Kadroda bir ismin yokluğu dikkat çekiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında 11 Aralık Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın Trabzon'a gidecek olan futbolcu kadrosu belli oldu.

Şike iddianamesinde adı geçen Sercan Yıldırım'ın kadroda olmaması dikkatlerden kaçmadı. Hafif sakatlığı bulunan Eboue kafilede yer alırken Gökhan Zan da kadroda yer almayan bir başka isim oldu.

Galatasaray kafilesi bugün öğleden sonra özel bir seferle Trabzon'a hareket edecek.

Galatasaray'ın Trabzon kafilesinde 19 oyuncu bulunuyor.

Kaleciler
Fernando Muslera
Ufuk Ceylan

Defans
Çağlar Birinci
Tomas Ujfalusi
Serkan Kurtuluş
Hakan Balta
Semih Kaya
Emmanuel Eboue
Servet Çetin

Orta Saha
Ceyhun Gülselam
Selçuk İnan
Felipe Melo
Albert Riera
Ayhan Akman
Engin Baytar
Emre Çolak
Kazım Kazım

Forvet
Johan Elmander
Milan Baros

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor