İşte PSV Eindhoven'ın kadrosu!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi PSV Eindhoven'ı tanıyalım.UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varsova, Hapoel Tel Aviv ve Rapid Bükreş ile aynı grupta mücadele eden Hollanda temsilcisi grubunu 16 puanla tamamlamayı başarmıştı. Grupta oynadığı 6 maçta

İşte PSV Eindhoven'ın kadrosu!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi PSV Eindhoven'ı tanıyalım.

UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varsova, Hapoel Tel Aviv ve Rapid Bükreş ile aynı grupta mücadele eden Hollanda temsilcisi grubunu 16 puanla tamamlamayı başarmıştı. Grupta oynadığı 6 maçta 13 gol atıp 5 gol yiyen PSV, sadece Hapoel Tel Aviv karşısında 2 puan kaybetti.

Hollanda Ligi'nde 16. hafta sonunda 34 puanla 2. sırada bulunan PSV, oynadığı 16 maçta attığı 43 golle dikkat çekiyor. Kadrosunda Dries Mertens, Tim Matavz, Jeremein Lens gibi önemli golcüler bulunduran Hollanda temsilcisi, ligde maç başına ortalama 2.6 gol atıyor.

Hollanda ekibinin en tehlikeli silahı olarak gösterilen Dries Mertens bu sezon forma şansı bulduğu 16 maçta 13 gol atmayı başardı. Kulübün maçlarını oynadığı Philips Stadion'da bu sezon hiç kaybetmeyen Hollanda temsilcisinin kadrosunda Andreas Isaksson, Wilfred Bouma, Orlando Engelaar, Georginio Wijnaldum, Ola Toivonen gibi önemli isimler bulunuyor.

Tarihinde 21 Hollanda şampiyonluğu ve 1 UEFA Kupası bulunan Hollanda devi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı maçlarda şu sonuçları elde etti:

PSV 1 - 0 Legia Varsova

Rapid Bükreş 1 - 3 PSV

Hapoel Tel Aviv 0 - 1 PSV

PSV 3 - 3 Hapoel Tel Aviv

Legia Varsova 0 - 3 PSV

PSV 2 - 1 Rapid Bükreş

PSV'nin kadrosu şöyle:

KALECİLER

Andreas Isaksson

Przemyslaw Tyton

Khalid Sinouh

 

DEFANS

Stanislav Manolev

Wilfred Bouma

Marcelo Antônio Guedes Filho

Erik Pieters

Abel Tamata

Timothy Derijck

Jetro Willems

ORTA SAHA

Kevin Strootman

Orlando Engelaar

Atiba Hutchinson

Stijn Wuytens

Rabiu Ibrahim

Zakaria Labyad

Funso Ojo

FORVET

Ola Toivonen

Tim Matavz

Georginio Wijnaldum

Jeremain Lens

Dries Mertens

Jan Vennegoor of Hesselink

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler