İşte o değişiklik teklifi!

4 siyasi partinin Meclis Başkanlığı'na sunduğu 'Sporda Şiddet Yasası'nda değişiklik teklifi gündeme bomba gibi düştü. İşte şike ve teşvik soruşturmasını derinden etkileyebilecek önerinin tam metni...Şike ve teşvik soruşturmasında iddianamenin açıklanmasın

İşte o değişiklik teklifi!

4 siyasi partinin Meclis Başkanlığı'na sunduğu 'Sporda Şiddet Yasası'nda değişiklik teklifi gündeme bomba gibi düştü. İşte şike ve teşvik soruşturmasını derinden etkileyebilecek önerinin tam metni...

Şike ve teşvik soruşturmasında iddianamenin açıklanmasına kısa bir süre kala TBMM'ye sunulan 'Sporda Şiddet Yasası'nda değişiklik teklifi gündeme bomba gibi düştü.

4 siyasi partinin grup başkanvekillerinin imzasıyla Meclis Başkanlığı'na sunulan "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi", Savcı Mehmet Berk tarafından yürütülen soruşturmanın seyrini değiştirecek bazı hükümler içeriyor.

Bu değişiklik teklifinin tam metnine ulaştık. Türk futbolunda önemli yansımaları olabilecek bu metni sizlerle paylaşıyoruz.

Aşağıda yer alan resimlere tıklayarak, metnin tamamını okuyabilirsiniz.

450.20111117134710.jpg

kanun2.jpg

450.20111117135059.jpg

kanun4.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor