İşte Kupada yarı final eşleşmeleri

 Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final eşleşmeleri belli oldu0000 Ziraat Türkiye Kupası'nda, son 8 arasındaki grup mücadeleleri bir maç dışında tamamlandı. 28 Şubat günü Bursaspor'un Sivasspor ile oynayacağı maç ile gruplara nokta konacak. Ancak bu mücadel

İşte Kupada yarı final eşleşmeleri

 Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final eşleşmeleri belli oldu0000

 Ziraat Türkiye Kupası'nda, son 8 arasındaki grup mücadeleleri bir maç dışında tamamlandı. 28 Şubat günü Bursaspor'un Sivasspor ile oynayacağı maç ile gruplara nokta konacak. Ancak bu mücadelenin öncesinde gruplarda son tablo netleşti.

A Grubu'nda Fenerbahçe lider olurken, Sivasspor ise arkasında yer aldı. B Grubu'nda ise Trabzonspor zirvede yer alırken, Eskişehirspor 2. olarak adını yarı finale yazdırdı.

Bu sıralamalardan sonra yarı final eşleşmeleri şu şekilde oluştu:

Eskişehirspor - Fenerbahçe

Sivasspor - Trabzonspor

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak yarı finalde, gruplarında 2. sırayı alan takımlar Eskişehirspor ve Sivasspor, ilk maçı kendi sahasında oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor