İşte Kafkas'ın Trabzonspor karnesi

Trabzonspor teknik direktör Kafkas yönetiminde sahasında 5 maçta 10 puan elde ederek ligde alt sıralardan kurtulma adına önemli puanlar kazandıSpor Toto Süper Lig'de dün sahasında Orduspor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor, teknik direktör Tolunay Kafkas yöne

İşte Kafkas'ın Trabzonspor karnesi

Trabzonspor teknik direktör Kafkas yönetiminde sahasında 5 maçta 10 puan elde ederek ligde alt sıralardan kurtulma adına önemli puanlar kazandı

Spor Toto Süper Lig'de dün sahasında Orduspor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda aldığı sonuçlarla alt sıralardan kurtulma mücadelesinde önemli puanlar kazandı. 
     
Bordo-mavili takım, ligin 20'nci haftasında Trabzon'da oynanan Gaziantepspor maçı öncesi göreve gelen Tolunay Kafkas ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 10 puan elde etti. 
     
Sahasında Gaziantepspor'u 4-1, Medical Park Antalyaspor'u 2-0, Orduspor'u 1-0 yenen bordo-mavililer, Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı. Karadeniz ekibi tek yenilgisini, Fenerbahçe karşısında 3-0'lık sonuçla aldı. 
     
Kafkas ile dış sahada ise başarısız bir grafik ortaya koyan Trabzonspor, bu maçlarda 4 mağlubiyet ve 1 galibiyet ile 3 puan alabildi. 
     
Sivasspor ve Kasımpaşa'ya 2-0, Bursaspor'a 3-2, Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilen bordo-mavililer, Kafkas ile deplasmanda tek galibiyetini Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenerek elde etti. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor