“İşte G.Saray’ın rüyası...”

 Bordo-Mavili takımın başkanı Sadri Şener, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne yaptıkları başvuru, takımın son durumu ve ezeli rakipleri hakkında açıklamalarda bulundu. Şener, ligde arka arkaya puan kaybeden G.Saray’ın ‘rüya takım’ olarak adlandırılmasına i

“İşte G.Saray’ın rüyası...”

 

Bordo-Mavili takımın başkanı Sadri Şener, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne yaptıkları başvuru, takımın son durumu ve ezeli rakipleri hakkında açıklamalarda bulundu. Şener, ligde arka arkaya puan kaybeden G.Saray’ın ‘rüya takım’ olarak adlandırılmasına ilişkin bir soruya esprili yaklaştı. Şener, “Rüya takım falan var mı? F.Bahçe tam uçurumdan dönüyor. Beşiktaş, kötü sonuçlar alıyor. G.Saray’ın rüyası işte... Belli olmaz ki bu futbol” diye konuştu. 
 
Trabzon’un performansını da değerlendiren Şener, son haftalarda aldıkları sonuçların kendisine umut verdiğini belirtti ve “Futbolcularımızın hepsi değerli oyuncular. Tek tek inceleyin. Bir araya gelmelerinde sıkıntı oluyor, o da düzelir” dedi.
 
‘CENEVRE’YE DE GİDECEĞİM’
2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını isteyen, ancak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan olumlu bir yanıt alamaması üzerine AİHM’e başvuran Trabzon Başkanı Sadri Şener, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) de başvuru için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ifadede etti. Başkan, “CAS’a başvuru nedenimiz ayrı. Türkiye’de bir şike kararı verildiği, şike yapıldığı, yapan takımın ligden ihraç edilmesi gerektiği, özellikle aynı puanda olmamız nedeniyle otomatik şampiyon olmamız gerektiği konusunda bir müracaat. Önümüzdeki hafta veya daha sonraki hafta CAS’a başvuru yapacağız. Cenevre’ye de ben ve avukatlarım gidecek. Bu başvuru için birkaç kez oraya gitmek gerekecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor