İşte Fırtına'nın yeni hedefi

Peş peşe gelen Orduspor ve Eskişehirspor galibiyetleriyle ligde iyice rahatlayan Trabzonspor, gözünü yeni bir hedefe dikti: Gençlerbirliği'ni de yenip bu sezon ilk kez peş peşe üç maç kazanmak.Kâbus gibi bir sezon geçiren Trabzon’da uzun bir aradan sonra

İşte Fırtına'nın yeni hedefi

Peş peşe gelen Orduspor ve Eskişehirspor galibiyetleriyle ligde iyice rahatlayan Trabzonspor, gözünü yeni bir hedefe dikti: Gençlerbirliği'ni de yenip bu sezon ilk kez peş peşe üç maç kazanmak.

Kâbus gibi bir sezon geçiren Trabzon’da uzun bir aradan sonra yüzler gülüyor. 3 hafta öncesine kadar ligde kalma hesapları yapan Fırtına’da artık ilk 5 hedefleniyor. Önce Ordu’yu mağlup eden Bordo-Mavililer ardından Eskişehir deplasmanından da 3 puanla ayrılmayı başardı. Böylece bu sezon ikinci kez ligde peş peşe iki karşılaşmada galibiyet elde etti. Trabzonspor şimdi gözünü bir ilke çevirdi: Peş peşe üçüncü galibiyete uzanıp hat-trick yapmak! Tolunay Kafkas, oyuncularıyla yaptığı toplantılarda ligde hedefsiz kalmalarının, kendilerini rehavete sokmaması gerektiğini belirterek, “Kendi hedeflerimizi kendimiz yaratmalıyız. Buna bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan toplam 9 puan çıkartarak başlayabiliriz” ifadelerini kullandı.

‘Gençlerbirliği’ni hafife almayın’

Kafkas, şu anda çok güzel bir hava yakaladıklarını hatırlatarak, “Alacağımız bir mağlubiyet bunun bozulmasına neden olur. Evet, önceliğimiz kupayı kazanmak. Ancak ligde istikrarsız sonuçlar alırsak, kupa maçlarına da moralsiz çıkarız. Bunu unutmayın. Bu haftaki rakibimiz Gençlerbirliği’nin Fenerbahçe karşısında yaptıklarını gördünüz. İlk yarıdaki maçta deplasmanda onları 4-0 yenmiş olabiliriz. Bunu düşünerek sakın rakibi hafife almayın” uyarısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler