İşte Fenerlilerin cezaları

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a 1, sarı-lacivertli futbolcu Caner Erkin'e ise 2 maç ceza verdi.PFDK'dan yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında 17 Kasım Cu

İşte Fenerlilerin cezaları

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a 1, sarı-lacivertli futbolcu Caner Erkin'e ise 2 maç ceza verdi.

PFDK'dan yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında 17 Kasım Cumartesi günü oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı teknik direktör Aykut Kocaman'a 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 10 bin lira para cezası uygulanmasına karar verildiği bildirildi.

Aynı karşılaşmada Fenerbahçe sporcusu Caner Erkin'e, ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası ve 20 bin lira para cezası verildiği kaydedildi.

Bu arada, Caner Erkin'in, müsabakada görmüş olduğu kırmızı kartın cezai uygulamalarının kaldırılmasına ilişkin talebi de PFDK tarafından reddedildi.

Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü'ne, Eskişehirspor maçında oyuncu kriterlerine uymamasından dolayı 50 bin lira para cezası da verildi.


PFDK konuyla ilgili yayınladığı karar yazısında şu ifadeleri kullandı:

- FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 17.11.2012 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, oyuncu kriterlerine uymamasından dolayı takdiren 50.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu CANER ERKİN'in, müsabakada görmüş olduğu kırmızı kartın cezai uygulamalarının kaldırılmasına ilişkin talebinin FDT'nin 87/2. ve 87/3. maddesi uyarınca REDDİNE,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu CANER ERKİN'in, ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. teknik sorumlusu AYKUT KOCAMAN'ın, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler