İşte Fenerbahçe Zihniyeti

Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, 2006 yılında İtalya’da patlayan şike skandalından sonra "Türkiye’de şike yapanlara böyle cezalar verilmeli" şeklinde açıklama yaparken, bugün ise şike yapan kendi kulübünü kurtarmak için tam tersi açıklama yapıyor,

İşte Fenerbahçe Zihniyeti

Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, 2006 yılında İtalya’da patlayan şike skandalından sonra "Türkiye’de şike yapanlara böyle cezalar verilmeli" şeklinde açıklama yaparken, bugün ise şike yapan kendi kulübünü kurtarmak için tam tersi açıklama yapıyor, bi dediğiyle diğer dediği birbirini tutmuyor.

2006 yılında İtalya’da yaşanan ve Juventus, Fiorantina, ve Lazio’nun ikinci lige düşürülmesi, Milan’ın ise puanlarının silinmesiyle sonuçlanan şike skandalının ardından 19 temmuz 2006 tarihli Hürriyet gazetesine konuşan Fenerbahçe başkan Vekili Nihat Özdemir "Böyle cezaların Türkiye’de de verilmesi gerekir" diyordu.

nihat_ozdemir.jpg

Fenerbahçe’nin şike yaptığı için ligden düşürüleceğini anlayan aynı başkan vekili Nihat Özdemir kulüpler birliği toplantısında ise TFF Disiplin talimatının şike ile ilgili 58 maddesinin değiştirilmesi için kulüp başkanları nezdinde girişimlerini sürdürüyor.

DÜN NE DEMİŞTİ DEVAMI SAYFA 2'DE


Tarih 19 Temmuz 2006
Hürriyet Gazetesi

Fenerbahçe Başkan Vekili Özdemir, "İtalya’dakine benzer cezalar Türkiye’de de verilebilmeli’’ dedi.

Fenerbahçe Kulubü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, İtalya’da yaşanan şike skandalının ardından Juventus, Fiorentina, Lazio’nun ikinci lige düşürülmesi ve Milan’ın puan cezası almasının kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.

Böyle cezaların Türkiye’de de verilebilmesi gerektiği dile getiren Özdemir, "İtalya’da bu olayın ortaya çıkması ve bu cezaların verilmesi benim için sürpriz oldu.Türkiye’de eğer böyle şeyler varsa böyle cezalar verilebilmeli’’ diye konuştu.

BUGÜN NE YAPIYOR
İtalya’daki şike skandalı için Türkiye’de böyle cezalar verilmeli diyen başkan vekili Nihat Özdemir konu kendi kulübü olunca kıvırmaya başladı.

F.Bahçe başkan vekili Nihat Özdemir Süper Lig Kulüpler birliğinin bu ay içinde yaptığı toplantıda TFF Disiplin talimatının 58 maddesinin değiştirilmesini kulüp başkanlarına teklif etti.

Fenerbahçeyi şike yaptığı için küme düşmekten kurtarmak için 58 Maddeyi değiştirmeye çalışan Fenerbahçe başkanı Nihat Özdemir’in bu önerisine Trabzonspor ve Galatasaray kulüpleri şiddetle karşı çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor