İşte Emenike kararı!

Futbolda şike iddialarına ilişkin açılan dava, Çağlayan'da değil Silivri'de görülecek. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, davanın ilk duruşmasının 14 Şubat 2012'de Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki salonda yapılmasını kararlaştırdı.Sanık Emmanu

İşte Emenike kararı!

Futbolda şike iddialarına ilişkin açılan dava, Çağlayan'da değil Silivri'de görülecek. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, davanın ilk duruşmasının 14 Şubat 2012'de Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki salonda yapılmasını kararlaştırdı.

Sanık Emmanuel Chinenye Emenike'nin yurt dışına transfer olduğundan yurt dışındaki adresi tespit edilerek bulunduğu ülkeden istinabe suretiyle sorgu ve savunmasının yapılmasını kararlaştıran mahkeme heyeti, Türkiye Futbol Federasyonuna müzekkere yazılarak sanıklar Haldun Şenman, Sami Dinç ve Talat Emre Koçak'ın suç tarihlerinde federasyonda görevli olup olmadıkları, menajerlik

sınavı ile ilgili gönderilen soruların kime ne şekilde gönderildiği, soruların gönderildiği kişiler arasında söz konusu şahısların bulunup bulunmadığı ve soruların tercümesinin ne şekilde yapıldığı hususlarının araştırılarak mahkemeye bilgi verilmesinin istenilmesini öngördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor