İşte Burak Yılmaz gerçeği!

Trabzonspor'un parlayan yıldızı Burak Yılmaz, 5 Milyon Euro'luk rakam ile ara transfer döneminde serbest kalabilir mi?İşte bu konudaki yanlış bilinenleri değiştiren gerçek !Trabzonspor'un parlayan yıldızı Burak Yılmaz'ın 5 Milyon Euro'luk rakam ile ara tr

İşte Burak Yılmaz gerçeği!

Trabzonspor'un parlayan yıldızı Burak Yılmaz, 5 Milyon Euro'luk rakam ile ara transfer döneminde serbest kalabilir mi?

İşte bu konudaki yanlış bilinenleri değiştiren gerçek !

Trabzonspor'un parlayan yıldızı Burak Yılmaz'ın 5 Milyon Euro'luk rakam ile ara transfer döneminde serbest kalamayacağı ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre; Burak Yılmaz'ın sözleşmesindeki 5 Milyon Euro'luk bonservis bedelinin sezon sonu için geçerli olduğu, ara transferde Trabzonspor'un bonservis rakamını kendi belirleyeceği öğrenildi.

Bu sezon Trabzonspor'da oynadığı 8 lig maçında 13 gol atarak, devlerin transfer listesine giren yıldız oyuncuyu ara transfer döneminde kadrosuna katmak isteyen takımlar 5 Milyon Euro'nun çok üstünde bir rakamı gözden çıkarmak zorunda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler