"İşte benim Trabzonum"

Bordo-Mavililer’in Antalya deplasmanında aldığı 3-2’lik galibiyet, en çok Sadri Şener’i mutlu etti. Her zaman takımın kalitesine güvendiğini söyleyen başkan, Antalyaspor karşısındaki Trabzonspor’u çok beğendiğini söyledi. Takımın çok kısa sürede çok değiş

"İşte benim Trabzonum"

Bordo-Mavililer’in Antalya deplasmanında aldığı 3-2’lik galibiyet, en çok Sadri Şener’i mutlu etti. Her zaman takımın kalitesine güvendiğini söyleyen başkan, Antalyaspor karşısındaki Trabzonspor’u çok beğendiğini söyledi. Takımın çok kısa sürede çok değişmiş olduğunu belirten Sadri Şener, “Daha heyecanlı, daha istekli ve daha konsantre olmuş bir Trabzonspor vardı sahada. Özellikle Olcan Adın ile Adrian çok iyiydi. Kupada rahat bir nefes aldık. İki galibiyetle başlamak iyi oldu” diye konuştu. Janko’nun tutuk görünmesine de değinen başkan, “Çok teknik taktikten anlamam. Ama Janko da oynadıkça bence kendini bulacaktır. Adrian da kısa süreler aldığında eleştiriliyordu. Oynamaya başlayınca şimdi herkes onu konuşuyor. Bizim takımın en büyük sıkıntısı da bu zaten. Sıra bekleyen çok yetenekli oyuncu var” ifadelerini kullandı.

‘Transferde beklemedeyiz’
Sadri Şener, taraftarların sezonun ikinci yarısında takıma daha çok destek vereceklerine inandığını belirterek, “Bu performans devam ederse, tribünlerin de heyecanı artacaktır” diye konuştu. Başkan Şener son olarak transfer çalışmalarına ve Giray’ın son durumuna değinerek şunları söyledi: Şenol hoca stoper transferi için beklememizi istedi. Çünkü çok astronomik paralar isteniyor. 1 hafta 10 gün bekleriz herhalde. Yangından mal kaçırır gibi iş yapmayacağız. Giray Kaçar’ın durumuna gelirsek, çok kişisel bir konu. Asla oyna diye zorlamayız. Ne kadar dinlenmek istiyorsa o kadar dinleniriz. Bu işin şakası yok. Bu kadar konuşulması gereken bir konu değil bence.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor