İşte Aydınlar'ın Fenerbahçe planı

“Başkan Federasyon’dan iyiden iyiye soğudu. Ama futboldan değil. Camiada dönen kulislerde Aydınlar’ın mayıstaki kongrede Fenerbahçe başkanlığına talip olacağı konuşuluyor. Aziz Yıldırım’ın ise aday olmayıp başka birini desteklemesi söz konusu”Şike olaylar

İşte Aydınlar'ın Fenerbahçe planı

“Başkan Federasyon’dan iyiden iyiye soğudu. Ama futboldan değil. Camiada dönen kulislerde Aydınlar’ın mayıstaki kongrede Fenerbahçe başkanlığına talip olacağı konuşuluyor. Aziz Yıldırım’ın ise aday olmayıp başka birini desteklemesi söz konusu”

Şike olaylarının sorumlusu olmamasına rağmen bu büyük 'bombayı' kucağında bulduğundan bu yana stres içinde. Özel işleri nedeniyle de zaten yoğun bir programa sahip olan Aydınlar, Federasyon’dan gitgide soğuyor.

Önce 58’inci madde

Başkan bu işin sonuna gelmiş durumda. Ancak yolun sonu, futboldan kopmak anlamına gelmiyor. Güçlü kaynaklara göre, Aydınlar öncelikle genel kurul sürecini ve küme düşme cezasını içiren 58. Maddedeki değişim dönemini atlatmayı hedefliyor. Ardından Futbol Federasyonu’na veda etmeyi planlıyor. Peki sonrasında ne olacak? İddiaya göre Aydınlar mayıs ayındaki Fenerbahçe kongresinde başkanlığa adaylığını koyacak.

Camianın tepkisi ne olacak?

Fenerbahçe'yi küme düşüren başkan olarak tarihe geçmek istemediğini her hareketiyle ortaya koyduğu düşünülen Aydınlar'a, Fenerbançe camiasının nasıl bakacağı merak konusu. O kongrede Aziz Yıldırım ne yapacak. Tutuklu bulunan Yıldırım'ın, beklenenin aksine aday olmayacağı belirtiliyor. Ancak bir adayı destekleme durumu söz konusu.Ne var ki Aydınlar'ın bir değil, iki kez istifa kararı aldığı fakat bunu son anda uygulamaktan vazgeçtiği duyumları da var.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor