İşte Avcı'nın aylık maaşı

Bunun üzerine TFF aylık maaşı 150 bin lira olarak belirledi ve bunu telefonla Avcı'ya bildirdi..

İşte Avcı'nın aylık maaşı

M.Ali Aydınlar, Abdullah Avcı ile dün akşam Maslak Acıbadem'de bir araya geldi ve el sıkıştı. İş paraya gelince Avcı "Sizden talebim yok" dedi.

Bunun üzerine Aydınlar yönetiminde toplanan TFF aylık maaşı 150 bin lira olarak belirledi ve bu haberi telefonla Avcı'ya bildirdi. Avcı Türk Milli Takımı'nın başında 3 sene görev yapacak.

AVCI'YA ASGARİ MAAŞ
Türk Milli Takımının teknik patronluğunu yapan Hiddink'in aylık 700 bin Euro ondan önce görev alan Fatih Terim'in aylık maaşı 260 bin Lira olarak düşünüldüğünde Abdullah Avcı'nın kendinden önce görev yapmış Teknik direktörlere oranla maaşının çok düşük olduğunu söyleyebiliriz. Avcı'nın yıllık alacağı miktarı Hiddink 1 ayda kazanıyordu.

TOPLANTIYA GİRMEDEN AÇIKLADI
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına girerken basın mensuplarına bir açıklama yapan Aydınlar, "Dün Abdullah Avcı hocamızla görüşmemizi yaptık ve anlaşmaya vardık. Ancak bu konuyu bugün yönetim kurulumuza sunacağız. Yönetim kurulu da oybirliği ile uygun bulursa, yeni teknik direktörümüz Abdullah Avcı olacak" dedi.

TFF Başkanı Aydınlar daha sonra yönetim kurulu ile toplantıya girdi.

Bu gelişmelerin ardından kamuoyu resmi açıklamanın yapılmasını beklemeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor