İşte Ankaragücü'nün başkanı

Olaylı geçen Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu sonuçlandı. Başkanlığa genç işadamı Sami Altınyuva seçildi.

İşte Ankaragücü'nün başkanı

Ankaragücü Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlığa, Sami Altınyuva seçildi.

Ankaragücü'nün Tandoğan Tesisleri'nde yapılan genel kurulda, 130 delege oy kullandı. Bu oyların 1'i iptal edilirken, 9 oy da boş çıktı. Geçerli 120 oyu alan Altınyuva, Ankaragücü Kulübü Başkanlığı'na getirildi.

Sami Altınyuva'nın başkanlığındaki Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu, şu isimlerden oluştu:

Sidar Tunca, Fatih Yurdemi, Sait Demirci, Mehmet Aybek, Hüseyin Acar, Nilay Ermiş, Mahmut Ural, Cem Memikoğlu, Sait Özcan, Süleyman Yiğiter, Ramazan Başdoğan, Necmi Bilgin, İsmet Ölmez, Ahmet Telek, Tercan Yüce, Adnan Alimoğulları, Hülya Kalaycıoğlu ve Özgür İncesu

SAMİ ALTINYUVA: ARTIK ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ
Ankaragücü Kulübü Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Sami Altınyuva, ''Hep beraber bundan sonraki yıllar için neler yapabiliriz, biz onlara bakacağız'' dedi.

Altınyuva, Ankaragücü'nün Tandoğan Tesisleri'nde yapılan genel kurulun ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, zor bir gün geçirdiklerini kaydetti.

Bugün, 102 yıllık bir çınarın seçimli olağanüstü genel kurulunun yapıldığını belirten Sami Altınyuva, ''Burada 19 yeni arkadaş ile beraber Ankaragücü için ocak ayında yapılacak olağan genel kurula kadar elimizden ne gelecekse, maddi ve manevi bir şeyler vermek için göreve talip olduk'' diye konuştu.

"ŞİMDİ KAVGA ZAMANI DEĞİL"
Altınyuva, yönetim kurulunda görev alan tüm üyelerin evinden, işinden, cebinden bir şeyler katarak Ankaragücü'ne vermek zorunda olduğunu da ifade ederek, ''Ben bir Ankaralı ve Ankaragücülü olarak arkadaşlarımla birlikte kulübüm için geldim. Bugüne kadar eski yönetici arkadaşlarla görüştük, eskiden kulüp başkanlığı yapmış arkadaşlarla da görüştük. Ben şahsım adıma ve arkadaşlarım adına konuşuyorum. Ben aynen şu ifadeleri kullandım; Ankaragücü Kulübü'ne kim ne verecekse, hepimizden daha fazla versin. Ben 'kulüpte çaycılık yapmaya razıyım' dedim. Genç yaşta bir Ankaralı olarak, Ankaragücü'nün şuan ki durumundan dolayı üzgün olduğum için arkadaşlarımla birlikte geldim. şuan ki durumumuz 10 maç, 2 puan. Şimdi kavga zamanı değil. Eski yöneticiler, eski kulüp başkanları, kaymakamlar, valiler, Ankara milletvekilleri, bakanlarımız, Ankaragücü Kulubü'ne sahip çıkma zamanıdır'' şeklinde konuştu.

"BİZ HAYAT MÜCADELESİ VERİYORUZ"
Sami Altınyuva, arkadaşlarıyla birlikte kulüp için bu göreve talip olduklarını tekrarlayarak, sarı-lacivertli taraftarlara da, ''Büyük taraftar; buradan Ankaralı olarak, sizlerden gelen biri olarak, ilkokulda, ortaokulda, lise yıllarımda taraftarın arasından yetişmiş biri olarak bir arkadaşınız, kardeşiniz olarak sesleniyorum; yarın çok önemli bir maçımız var. Biz hayat mücadelesi veriyoruz. Kavganın sırası değil. Kulübün asıl sahibi zaten sizlersiniz. Hep beraber bundan sonraki yıllar için neler yapabiliriz, biz onlara bakacağız. Cenab-ı Allah'ın izniyle, bütün inancım budur ki, Ankaragücü takımı kümede kalacaktır. Ocak ayında çok güçlü bir listeyle de Ankaragücü Kulübü hak ettiği yere gelecektir'' dedi.

Konuşmasının ardından Altınyuva ve yönetim kurulu üyeleri, kongrenin yapıldığı salondan polis eskortu eşliğinde ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor