İşte Akçay'ın Trabzonspor planı!

Akçay, kendi oyun mantığının hızlı hücum, hızlı oyun ve hızlı savunma olduğunu her idmanda oyuncularına anlatırken, takım olarak bu anlayışı benimsedikleri takdirde çok iyi işler yapacaklarının altını çizdi.DİYALOĞUMUZ İYİTrabzonspor’un oyuncusun kaliteli

İşte Akçay'ın Trabzonspor planı!

Akçay, kendi oyun mantığının hızlı hücum, hızlı oyun ve hızlı savunma olduğunu her idmanda oyuncularına anlatırken, takım olarak bu anlayışı benimsedikleri takdirde çok iyi işler yapacaklarının altını çizdi.

DİYALOĞUMUZ İYİ

Trabzonspor’un oyuncusun kaliteli ve karakterli olacağını da belirten Akçay, “Mevcut yapı içerisinde ki oyuncu topluluğu ile iyi bir diyaloğumuz var. Zaman ilerledikçe birbirimize olan sevgi ve saygımız üst seviye çıkacak ve bu bizim en büyük artımız olacak” diye konuştu. Akçay, yeni sezonda rakibin oynamasına izin vermeyen, maçı koparmak için rakibinden daha istekli olan bir Trabzonspor olacağını da belirtti.

HEDEFLER UZUN VADELİ

Mustafa Akçay, takımda kısa ve uzun vadeli hedeflerinin olduğunun da altını çizerken, “Uzun vadeli en önemli hedeflerimizden birisi Trabzonspor’un altyapısının üretken hale gelmesi ve kendi değerlerinin aktifleşmesidir. Bu çerçevede 2017 yılında ilk 11’de 7 Trabzonlu oyuncu olması benim hedeflerimden birisidir. Bu gerçekleştiğinde sonraki yıllarda bu sayı da artacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor