İşte Akçay'ın futbolcu karnesi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay’ın bilimsel verilerle çalıştığı biliniyor. Akçay, idmanlarda ve maçlarda kulübeye not alabileceği klasörlerle çıkıyor. Bu notlar daha sonra her futbolcu için özel bir karne notuna dönüşüyor. Genel Menajer Serkan

İşte Akçay'ın futbolcu karnesi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay’ın bilimsel verilerle çalıştığı biliniyor. Akçay, idmanlarda ve maçlarda kulübeye not alabileceği klasörlerle çıkıyor. Bu notlar daha sonra her futbolcu için özel bir karne notuna dönüşüyor. Genel Menajer Serkan Ünver’in de yardımı ile tutulan bu karne notları takım on birinin şekillenmesinde de belirleyici olurken, futbolcuların uyarılmasında kendine gelmesinde de rol oynuyor.

KARNEDEKİ İLGİNÇ NOTLAR
Mustafa Akçay’ın her futbolcu için tuttuğu bilgi notunda futbolcular ile yaptığı görüşmede futbolcuların söyledikleri de bilgi notu olarak yer alıyor. Bu özel karneden çıkan sonuç neticesinde Olcan’ın sol bekte oynadığı, Zokora’nın ise yeniden kazanılmak için şans tanındığı ortaya çıktı. Batuhan’ın Beşiktaş maçında sürpriz bir şekilde takıma girmesinde de bu özel karnedeki notların önemli rol oynadığı ortaya çıktı.

Akçay’ın karnesinde kime ne not yazıldı? TIKLAYIN
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler