İstanbul'da transfer zirvesi!

Teknik direktör Şenol Güneş, Kayserispor maçı sonrası antrenmanları basına ve taraftara kapatırken önce kupada Kasımpaşa ardından ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile İstanbul'da oynanacak maçlar için olağanüstü hal ilan etti.Bordo-Mavililer kupada

İstanbul'da transfer zirvesi!

Teknik direktör Şenol Güneş, Kayserispor maçı sonrası antrenmanları basına ve taraftara kapatırken önce kupada Kasımpaşa ardından ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile İstanbul'da oynanacak maçlar için olağanüstü hal ilan etti.

Bordo-Mavililer kupada son 8'e girip gruplara kalmayı amaçlarken, ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ilk yarının son mücadelesi olan Galatasaray maçı öncesi moral bulmak amacında.

Trabzonspor'da sakatlıkları nedeniyle son iki maçta forma giymeyen Janko ve Colman takımla birlikte antrenmanlara başlarken, Bamba'nın İstanbul'a götürülmesinin zor olduğu Soner'in ise yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Öte yandan devre arasına kısa bir süre kala Trabzonspor'da da transfer hareketliliği başladı. Bir süredir hem gidecek oyuncuları hem de ihtiyaçları belirlemeye çalışan teknik direktör Şenol Güneş'in İstanbul'a yapılacak seyahatte Başkan Sadri Şener ile bir araya geleceği ifade edildi.

Geçtiğimiz hafta sonunda Trabzon'da da kısa bir durum değerlendirmesi yapan Bordo-Mavili kurmayların, bu kez net kararlar için masaya oturacağı belirtildi. Trabzonspor'da Henrique, Vittek, Cech, Volkan Şen, Barış Özbek'in devre arasında gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor