İstanbul yeniden fethedilecek!

 Fırtına önce Kasımpaşa, sonra Büyükşehir'le karşılaşacakSpor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde yer alan Trabzonspor, önümüzdeki bir hafta içinde İstanbul'da iki kritik maç oynayacak. Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücade

İstanbul yeniden fethedilecek!

 Fırtına önce Kasımpaşa, sonra Büyükşehir'le karşılaşacak

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde yer alan Trabzonspor, önümüzdeki bir hafta içinde İstanbul'da iki kritik maç oynayacak. Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa'nın konuğu olacak olan bordo-mavililer, 16 Aralık Pazar günü ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ligde İstanbul BB ile karşılaşacak. Karadeniz ekibi, önce kupada gruplara kalmayı, ardından ilk yarının son haftasında lider Galatasaray ile oynayacağı maç öncesi moral bulmayı hedefliyor.

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI
İstanbul'da peş peşe oynayacakları iki karşılaşmada taraftardan destek beklediklerini söyleyen teknik direktör Şenol Güneş, "İstanbul'daki maçlar bizim için deplasman gibi olmuyor. Taraftarlarımızın Kasımpaşa ve Olimpiyat Stadı'nda bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum" dedi.
Tecrübeli teknik adam, iki maçın da kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayıp, "Kupada ve ligdeki geleceğimizi belirleyecek maçlara çıkacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler