Istakalar Samsun'da konuşacak

 Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Bilardo Avrupa Konfederasyonu Asbaşkanı Uğur Kurugöllü, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret ederek, eylül ayında Samsun’da yapılacak olan "Dünya Artistik Bilardo Şampiyonası"

Istakalar Samsun'da konuşacak

 

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Bilardo Avrupa Konfederasyonu Asbaşkanı Uğur Kurugöllü, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret ederek, eylül ayında Samsun’da yapılacak olan "Dünya Artistik Bilardo Şampiyonası" hakkında bilgi verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy ve Bilardo Federasyonu Koordinatörü Orkun Kurt’un da katıldığı ziyarette konuşan Bilardo Federasyonu Başkanı Kurugöllü, yaklaşık 20 ülkeden 25 sporcunun katılacağı ve ulusal bir kanaldan 5 gün boyunca canlı olarak yayımlanacak olan şampiyonanın önemli bir uluslararası organizasyon olduğunu söyledi. Kurugöllü, “12-16 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan şampiyonaya dünyanın en iyi bilardocuları katılacak. Bizim bilardocularımız zaten katıldıkları her şampiyona da mutlaka derece alıyorlar. Biz bu alanda Türk bilardocuları olarak oldukça iddialıyız. Sayın Başkanın da bu organizasyonda bizlere destek vereceğini düşünüyoruz” dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da bilardo sporunun Türkiye’de her geçen gün sevilen ve takip edilen bir spor haline geldiğini söyleyerek, “Bilardo sporu zeka ve yeteneği birleştiren güzel bir spor. Dünya çapında yapılan bu tür organizasyonların hem organizasyonun yapıldığı kentin tanıtımı hem de bu sporun daha fazla kişi tarafından tanınıp sevilmesi için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Biz kentimizde yapılacak olan bu uluslararası organizasyona üstümüze düşen desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor