İşin Öz’ü bu hakemde

Trabzonspor’un attığı bariz golü vermeyen yardımcı hakem Asım Yusuf Öz mağlubiyetin başrol oyuncularındandıTrabzonspor evinde oynadığı maçta Fenerbahçe’ye mağlup olarak büyük hayal kırıklığı yarattı. Bordo mavili ekibin karşılaşma boyunca ortaya çok kötü

İşin Öz’ü bu hakemde

Trabzonspor’un attığı bariz golü vermeyen yardımcı hakem Asım Yusuf Öz mağlubiyetin başrol oyuncularındandı

Trabzonspor evinde oynadığı maçta Fenerbahçe’ye mağlup olarak büyük hayal kırıklığı yarattı. Bordo mavili ekibin karşılaşma boyunca ortaya çok kötü bir futbol koyarken ,karşılaşmadan da boynu bükük ayrıldı.

Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan ve rakibini yarı sahaya hapseden bordo mavililer 7. dakikada attığı gol hakem Bülent Yıldırım’ın yardımcısı Asım Yusuf Öz tarafından verilmedi.

Maçın 7. dakikasında hızlı gelişen Trabzonspor atağında, Fenerbahçe savunması arkasına atılan topta topa Volkan ve Janko beraber hareketlendi. Volkan kalesinde çıkıp topa vurdu ama kısa düşen top Adrian'da kaldı. Adrian topu uzak mesafeden kaleye yönlendirdi ama Egemen topu çizgiden son anda çeviren isim oldu.

Yardımcı hakem Asım Yusuf Öz topun gol çizgisini geçtiğini görmesine rağmen yerinde durarak orta hakem Bülent Yıldırım’ın golü vermesini engelledi

İşte o verilmeyen gol

Asım Yusuf Öz’ün çok rahat pozisyonda gördüğü bariz gol için orta hakemi uyarmaması tepki toplarken bu pozisyon da maçın adeta kırılma noktası oldu.

Kahramanmaraş bölgesi hakemi Emniyet Mensubu olan üst klasman yardımcı hakem Asım Yusuf Öz Trabzonspor’un daha önce Elazığ’a deplasmanda 3-1 mağlup olduğu lig maçı ve Kasımpaşa’yı 5-3 mağlup ettiği Ziraat Türkiye kupası maçında görev yaptı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor