ISF toplantısı yarın sona eriyor

  İzmir’de 20 Kasımda başlayan  ISF toplantısı yarın sona eriyor.ISF ve Okul Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan ve İzmirde süren ISF yönetim Kurulu ile  Teknik kurullar toplantısına 5 kıta dan 86 üye ülkelerin delegeleri katıldı.ISF'in gel

ISF toplantısı yarın sona eriyor

  İzmir’de 20 Kasımda başlayan  ISF toplantısı yarın sona eriyor.

ISF ve Okul Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan ve İzmirde süren ISF yönetim Kurulu ile  Teknik kurullar toplantısına 5 kıta dan 86 üye ülkelerin delegeleri katıldı.

ISF'in gelecek dört yıllık plan ve programı ile ilgili kararlarının alınacağı çalışmalarda en önemli olayı 2014 yılı Dünya Liseler Voleybol Şampiyonasının kararında bu toplantılar sonucunda alınması bekleniyor.

 Okul Sporları  Federasyonu asbaşkanı Hasan Gümüşkesen  " Türkiye’nin 40 yıl önce ISF’e üye olduğunu belirterek “Ülkemiz 40 yıldır ISF üyesidir. Böyle bir toplantıya ilk kez ev sahipliği yapmaktadır. Dünya Liseler Voleybol Şampiyonası adına İzmir için yaptığımız başvurunun bu toplantılar sonucunda karar bağlanacak olması heyecanımızı bir o kadar daha artırmaktadır Toplantıya katılan üye ülkeler organizasyondan çok memnun kaldı.  Trabzon’a  aldığımız 2014 Dünya Liseler arası  Hentbol Şampiyonasından sonra şimdi de  Liseler arası Dünya Voleybol şampiyonasını da İzmir’e almak istiyoruz" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor