İsaac attı Antalya 3 puanı kaptı

Kırmızı beyazlı ekip deplasmanda Isaac Promise'nin 10.dakikada attığı gol ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Maça hızlı başlayan taraf Akdeniz'in kırmızı beyazlı temsilcisi Medical Park Antalyaspor oldu. Maçın 10. dakikasında Emrah Ba

İsaac attı Antalya 3 puanı kaptı

Kırmızı beyazlı ekip deplasmanda Isaac Promise'nin 10.dakikada attığı gol ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

 

Maça hızlı başlayan taraf Akdeniz'in kırmızı beyazlı temsilcisi Medical Park Antalyaspor oldu. Maçın 10. dakikasında Emrah Başsan'ın sol kanattan yaptığı ortayı Nijeryalı forvet Isaac Promise, gole çevirdi ve takımını öne geçirdi.

 

Golden sonra karşılıklı faullerle temposu düşen maçta, iki takım da kanatlardan etkili olmaya çalıştı ama sonuca gidemedi ve ilk yarı M.P. Antalyaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliği ile başladı. Cihan Haspolatlı ile Edin Visca çıkarken Gökhan Süzen ve Turgay Bahadır oyuna dahil oldu.

 

İkinci yarıya etkili başlayan taraf İstanbul Büyükşehir Belediyespor oldu. İlk dakikalarda itibaren sol kanattan atak geliştiren İstanbul temsilcisi defansa takıldı.

 

Maçın 55. dakikasında Gökhan Süzen'in sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya Pierre Webo uçarak kafayla vurdu ancak top direkten döndü.

 

İkinci yarının ilk 10 dakikasından sonra M.P. Antalyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, oyuna müdahale etti. 56. dakikada golün asistini yapan Emrah Başsan yerini İsmail Aissati'ye bıraktı. 58. dakikada ise Petr Janda'nın yerine Zeki Yıldırım, oyuna dahil oldu.

 

Oyuncu değişikliklerinden sonra daha etkili ataklar geliştiren kırmızı beyazlılarda maçın 71. dakikasında Tita'nın pasıyla sol kanattan topla birlikte çizgiye kadar hareketlenen Isaac, Can'ı geçip uzak direkte yer alan Diarra'ya pasını verdi ancak savunmada son anda Metin Depe topu uzaklaştırdı.

 

Maçın geri kalan kısmında turuncu beyazlıların beraberlik golü için yaptığı ataklar sonuçsuz kaldı ve Medical Park Antalyaspor, Nijeryalı forveti Isaac Promise'nin attığı golledeplasmanda 1-0 galip gelerek 3 puanın sahibi oldu.

 

Bu sonuçla Antalyaspor, ligde 2. galibiyetini alarak puanını 6'ya yükseltirken İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 2. mağlubiyetini aldı ve 3 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler