İş adamlarından TS'ye ziyaret

TSGİAD Başkanı Emre Aksoy, TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca, TSİAD Başkan Yardımcısı Nezih Onur, TGİAD Başkan Vekili Ömer Demir, KARGİD Başkan Vekili Hasan Aktaş ve MÜSİAD Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz ve yönetim kurulu üyeleri Trabzonspor ku

İş adamlarından TS'ye ziyaret

TSGİAD Başkanı Emre Aksoy, TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca, TSİAD Başkan Yardımcısı Nezih Onur, TGİAD Başkan Vekili Ömer Demir, KARGİD Başkan Vekili Hasan Aktaş ve MÜSİAD Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz ve yönetim kurulu üyeleri Trabzonspor kulübünü ziyaret ederek, Asbaşkan Nevzat Şakar ve Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman ile görüştüler.
 

Asbaşkan Nevzat Şakar yaptığı konuşmada, ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, “Trabzonspor hepimizin ortak paydasıdır. Kulübün içeresinde veya dışarısında olmak önemli değildir. Önemli olan kulübümüzün daha iyi noktalara gelmesi için elimizden geldiğince çalışmaktır. Sizlerin üreteceği projeler veya fikirleriniz bizim çok önemlidir. Bu nedenle her konuda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

 

Derneklerin başkan ve temsilcileri ise her zaman Trabzonspor’un yanında olduklarını ve destek olmaya çalıştıklarını belirterek, özellikle satışına devam edilen kombine kart alımında etkin rol oynayacaklarını vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler