İrlanda'da Trabzonspor beklentisi

 Trabzonspor'u kardeş kulüp ilan eden İrlanda temsilcisi Drogheda United külübü yetkilileri Türkiye'nin irlanda büyükelcisi Cengizer'den Trabzonspor ile ilişkilerin geliştirilmesi için yardım talebinde bulundu Drogheda United Klübü, Başkanı Jim Agnew ve T

İrlanda'da Trabzonspor beklentisi

 Trabzonspor'u kardeş kulüp ilan eden İrlanda temsilcisi Drogheda United külübü yetkilileri Türkiye'nin irlanda büyükelcisi Cengizer'den Trabzonspor ile ilişkilerin geliştirilmesi için yardım talebinde bulundu 

Drogheda United Klübü, Başkanı Jim Agnew ve Teknik direktör Mick Cooke ve Medya İletişim sorumlusu Roisin Philips den oluşan heyetle Türk İrlanda Eğitim ve Kültür Cemiyeti'nin (TIECS) Dublin, Parliament caddesi'ndeki yeni ofisinin açılışına davet edildi.

Drogheda United heyeti açılışta Türkiye Cumhuriyeti'nin Dublin Büyükelçisi Altay Cengizer ile görüştü. Görüşmede Cengizer, Drogheda United ve Türkiye deki kardeş kulübü Trabzonspor’la olan dostluk bağlarının gelişmesi için destek ve yardımcı olacaklarını söyledi.

İrlanda ve Türkiye arasında birçok müspet gelişme olduğunu söyleyen Büyükelçi, bu ilişkilerin geliştirilmesinin her iki ülke için de büyük fayda sağlayacağını belirtti.

Drogheda United, Türkiye ve özellikle Trabzonspor ile olan dostluğumuzun daha da gelişmesini cân-ı gönülden istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler