İrlanda Federasyonu: TS Şampiyon

Trabzonspor'un  Milli maçlar nedeniyle  Lige verilen  arada kardeş takımı olan İrlanda ekibi Drogheda United ile oynayacağı karşılaşma öncesinde İrlanda Futbol Federasyonu Trabzonspor’u tanıtırken  resmi sitesi 2010-2011 futbol sezonu şampiyonu Trabzonspo

İrlanda Federasyonu: TS Şampiyon

Trabzonspor'un  Milli maçlar nedeniyle  Lige verilen  arada kardeş takımı olan İrlanda ekibi Drogheda United ile oynayacağı karşılaşma öncesinde İrlanda Futbol Federasyonu Trabzonspor’u tanıtırken  resmi sitesi 2010-2011 futbol sezonu şampiyonu Trabzonspor olarak yazdı.


Maç öncesinde Trabzonspor'u tanıtan İrlanda Futbol Federasyonu, bordo-mavili takımın tarihinden uzun uzun bahsetti.

Trabzon'un başarılarından bahsedilirken, bordo-mavili takımın şampiyonlukları listesinde 2010-2011 sezonunun da yer aldığı görüldü.

İrlanda Futbol Federasyonu resmi sitesinde Şenol Güneş’de tanıtılırken en cok gol atan futbolcusu olan Hami Mandıralıda site aracılığıyla İrlandalılara tanıtıldı

1.20130320164054.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor