Irkçılıkla yargılan, sporda barışa davet et!

Gençlik ve Spor Bakanlığı spordaki şiddete karşı büyük bir kampanya başlattı. Bu kampanya doğrultusunda ise Türk sporunun ünlü isimleri şiddete karşı stüdyoya girdi ve bir şarkı seslendirdi.Buraya kadar herşey güzel gözükse de dostluğun ve sporun birleşti

Irkçılıkla yargılan, sporda barışa davet et!

Gençlik ve Spor Bakanlığı spordaki şiddete karşı büyük bir kampanya başlattı. Bu kampanya doğrultusunda ise Türk sporunun ünlü isimleri şiddete karşı stüdyoya girdi ve bir şarkı seslendirdi.

Buraya kadar herşey güzel gözükse de dostluğun ve sporun birleştiriciliğini anlatan klipte “Yok artık ” dedirten bir ayrıntı gözlerden kaçmadı.

Bugüne kadar sahalarda hertürlü çirkefliği yapmış, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’i tehdit eden, bir milli maçın ardından basın tribününe  el hareketi yapan ve  dahası da Zokora’ya ırkçı sözler sarf etmekten yargılanan Emre Bölezoğlu'da bu klipte yer alıyor.

Türk Futbolu’nun en kötü ve en karanlık geçmişine sahip futbolcularından Emre Belözoğlu, şiddete karşı başlatılanbir kampanyada yer alması oldukça çelişkili bulundu.

Yapılan bu çelişkili hareket, Spor Bakanlığı’nın sporda şiddetin önüne geçmekten çok , Emre’yi aklamaya çalışan bir organizasyonuna dönüştü.

İşte o video tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor