İpler Kanuni'nin elinde

OFSPOR SON DAKİKADATürkiye Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 32. hafta karşılaşmasında Of ilçe stadında Ofspor ile Denizli Belediyespor karşı karşıya geldi. Ofspor 87. dakikada Ozan Papaker'in ayağından bulduğu golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.    TRABZON KANUNİ

İpler Kanuni'nin elinde

OFSPOR SON DAKİKADA

Türkiye Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 32. hafta karşılaşmasında Of ilçe stadında Ofspor ile Denizli Belediyespor karşı karşıya geldi. Ofspor 87. dakikada Ozan Papaker'in ayağından bulduğu golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.   

 

TRABZON KANUNİ FK GERİDEN GELDİ
 
Türkiye Spor Toto 3.Lig 2. Grup 33. hafta karşılaşmasında Trabzon Kanuni FK ile Menemen Belediyespor Ahmet Suat Özyazıcı stadında karşı karşıya geldi. 44. dakikada Yasin Güreler ile bulduğu golle ilk yarıyı önde tamamlayan Menemen Belediyespor 55. dakikada Ramazan Aksoy'un attığı golle farkı 2'ye çıkardı.
 
Daha sonra kontrolü eline alan Trabzon Kanuni FK  64. dakikada Emre Kahraman, 74. dakikada Zekeriya Denizer'in buldukları gollerle ile bereberliği yakaladı. Trabzon Kanuni FK'ya galibiyeti getiren gol ise 88. dakikada Muhammet Topal'dan geldi.
 
Trabzon Kanuni FK aldığı bu galibiyet sonrası Deplesmanda Hacettepe ile 1-1 berabere kalan Kilimli Belediyespor'un 1 puan üstüne çıkarak tehlikeli bölgeden kurtuldu. Ligin son haftasıda karşılaşacağı Erzincan Refahiyespor karşılaşmasından alınacak 3 puan Trabzon Kanuni F.K'vın ligde kalması için yeterli olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor