İ.Ocağı’nın bayanları iddialı

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Ligi C Grubu’nda mücadele eden İdmanocağı Bayan Voleybol takımı  ligin 14. haftasında  T.V.F Lisesini konuk edecek. 11 Takımın yer aldığı Voleybol Bayanlar Deplasmanlı 2. Ligi B Grubu’nun oynadığı son 13 maçın 12. ni kazana

İ.Ocağı’nın bayanları iddialı

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Ligi C Grubu’nda mücadele eden İdmanocağı Bayan Voleybol takımı  ligin 14. haftasında  T.V.F Lisesini konuk edecek. 

11 Takımın yer aldığı Voleybol Bayanlar Deplasmanlı 2. Ligi B Grubu’nun oynadığı son 13 maçın 12. ni kazanarak 33 puanla ligin zirvesinde yer alan sarı kırmızılı bayanlarda bu maçta da hedef galibiyet olarak belirlendi Play-0ff gurubuna yükselme mücadelesindeki bu önemli maç 3 Şubatta Trabzon 19 Mayıs Spor salonunda oynanacak

İdmanocağı Voleybol Takımı, antrenörü Nuri Hazaroğlu, ”bu karşılaşmada taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.  Hazaroğlu takımda sakat ve cezalı sporcularının olmadığını belirterek” Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak hedefimize bir adam daha yaklaşmak istiyoruz. Taraftarı desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Trabzonlu voleybol severler bu maçta bizi yalnız bırakmasınlar’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor