İnter'e Asbaşkan olacak

İtalyan devi Inter'in başkanı Massimo Moratti, deneyimli oyuncuları Javier Zannetti'nin futbolu bıraktıktan sonrada kulüp için görev almasını planladıklarını açıkladı. İtalyan Corriere Dello Sport gazetesinin haberinde; Moratti'nin deneyimli futbolcunun j

İnter'e Asbaşkan olacak

İtalyan devi Inter'in başkanı Massimo Moratti, deneyimli oyuncuları Javier Zannetti'nin futbolu bıraktıktan sonrada kulüp için görev almasını planladıklarını açıkladı.

 

İtalyan Corriere Dello Sport gazetesinin haberinde; Moratti'nin deneyimli futbolcunun jubile yaptıktan sonra Inter'in asbaşkanı olmasını istediği kaydedildi.

 

Kulüpte önemli bir ağırlığı olan ve herkes tarafından saygı gören Zanetti'nin bu iş için ideal olacağını düşünen Moratti, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Zanetti gibi zeki ve futbolun içinden gelen insanların bulunmasının pek kolay olmadığına değinerek; "Zanetti, geçmişimizin önemli parçalarından biri.

 

Onun gibi sağlam karakterli ve kulübe uzun yıllar hizmet etmiş bir futbolcunun gelecekte de kulüpte görev almaya devam etmesini istiyorum. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz" dedi.

39 yaşında olmasına rağmen, başarılı performansını sürdürmeyi başaran Zanetti ise daha önce basına verdiği demeçlerde, hiç bir zaman Inter'den ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını ve kendisine fırsat verildiği takdirde 17 yıldır formasını giydiği Inter'e yönetici olarak hizmet etmeyi amaçladığını ifade etmişti.

 

1995/96 sezonunda Banfield'dan Inter'e transfer olan Javier Zanetti, o günden bu yana mavi-siyahlı forma ile 578 karşılaşmaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler