İnter'de değişiklik!

Trabzonspor’un UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçındaki rakibi Internazionale’nin resmi antrenman ve basın toplantısı programında değişiklik oldu.Buna göre İtalyan ekibi maçtan bir gün önce (13 Eylül Salı) yerel saatle 10.30’da Angelo Moratti Spor Merk

İnter'de değişiklik!

Trabzonspor’un UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçındaki rakibi Internazionale’nin resmi antrenman ve basın toplantısı programında değişiklik oldu.

Buna göre İtalyan ekibi maçtan bir gün önce (13 Eylül Salı) yerel saatle 10.30’da Angelo Moratti Spor Merkezi’nde bir antrenman yapacak. Antrenmanın sadece ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak.

Ayrıca İtalyan takımının Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini yine 13 Eylül Salı günü aynı merkezde yerel saatle 13.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler