İnter'de beklenen son! 2. kovulma

Bu sezonki performansı ile büyük hayal kırıklığı yaratan Inter, ikinci teknik direktörü ile de yollarını ayırdı. Sezona Gian Piero Gasperini ile başlayan Inter, daha sonrasında göreve getirdiği Claudio Ranieri'yi görevden aldı. Serie A'da üst üste kötü so

İnter'de beklenen son! 2. kovulma

Bu sezonki performansı ile büyük hayal kırıklığı yaratan Inter, ikinci teknik direktörü ile de yollarını ayırdı.

 

Sezona Gian Piero Gasperini ile başlayan Inter, daha sonrasında göreve getirdiği Claudio Ranieri'yi görevden aldı. Serie A'da üst üste kötü sonuçlar alan Italyan devinde, 29. haftada oynanan Italya derbisinde Juventus'a karşı alınan 2-0'lık mağlubiyet bardağı taşıran son damla oldu.

 

Ranieri ve teknik ekibini görevden alan Inter başkanı Massimo Moratti, takımı sezon sonuna kadar Inter 20 Yaş Altı takımını çalıştıran Andrea Stramaccioni'ye teslim etti.

 

Ranieri'den bir önce gelen Gian Piero Gasperini Şampiyonlar Ligi müsabakalarında Şenol Güneş'li Trabzonspor ile karşı karşıya gelmiş ve aldığı sonuçlar kovulmasına neden olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor