İnter Başkanı Moratti ne dedi?

İnter Başkanı Massimo Moratti, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından konuştu.İtalya basınına demeç veren Moratti, "Trabzonspor Kulübü gayet iyi oynadı ve bizi mağlup etmeyi başardı kendilerini tebrik ediyorum. Bu maçtan sonra Gasperini'nin bana olan güveni

İnter Başkanı Moratti ne dedi?

İnter Başkanı Massimo Moratti, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından konuştu.

İtalya basınına demeç veren Moratti, "Trabzonspor Kulübü gayet iyi oynadı ve bizi mağlup etmeyi başardı kendilerini tebrik ediyorum. Bu maçtan sonra Gasperini'nin bana olan güveni de teyit edilmiştir. Kesinlikle önümüzdeki birkaç gün içinde değişecektir" dedi.

Ritimli bir maç oldu... Sayfa 2'de

 

 

Ritimli bir maç olduğunu belirten Moratti, "Ritimli maçtı. Belki kazanmak için sürata gerek yoktu savunma hatası bugün de yapıldı. Onlar puan kaybı verebilir di ama, ben hayal kırıklığına uğradım" diye konuştu. 

PALERMO'DAN SONRA HALA ŞOK VAR

Moratti, "Palermo yenilgisinden sonra takım üzerindeki şoku hala atamadı. Gelecek maçlardaki skorlar Gasperini'nin geleceği için belirleyici olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor