İnönü'de Demirören tezahüratı

Tribünleri dolduran taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla futbolculara Braga maçı için moral verdi.Bu arada 50 kadar Portekizli taraftar da kendilerine ayrılan eski açık tribünden takımlarını destekledi.Taraftarlar, ayrıca vefat eden eski TFF başkanı Hal

İnönü'de Demirören tezahüratı

Tribünleri dolduran taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla futbolculara Braga maçı için moral verdi.

Bu arada 50 kadar Portekizli taraftar da kendilerine ayrılan eski açık tribünden takımlarını destekledi.

Taraftarlar, ayrıca vefat eden eski TFF başkanı Haluk Ulusoy'un babası Saffet Ulusoy için de ''Mekanın cennet olsun Saffet Ulusoy'' yazılı pankart açtı.

-''Demirören güle güle şimdi düşünsün Türkiye''-
Beşiktaşlı taraftarlar, Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'e olan tepkilerini Braga maçında da sürdürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına aday olan Demirören için taraftarlar, ''Demirören güle güle şimdi düşünsün Türkiye'', ''Bay bay Demirören'', ''Kurtulduk'' diye tezahüratlar yaptı.

-Eldiven şov-
Beşiktaşlı taraftarlar, maçın başlamasıyla birlikte yaptıkları eldiven şovuyla ilginç bir görüntü oluşturdu.

Kapalı ve yeni açık tribündeki taraftarlar, maçın başlama düdüğüyle birlikte beyaz eldivenler giyerek, tezahüratlar yapıp takımlarına destek verdi.

Bu arada siyah-beyazlı taraftarlar, zaman zaman da hafta sonunda karşılaşacakları Galatasaray aleyhine tezahüratlar yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor