İngiltere'ye bir Türk daha transfer oldu!

Bir televizyonda yayınlanan "Futbol Prensi" yarışmasının ikincisi Emre Gürsoy, İngiltere'nin Crewe Alexandra takımındaki altyapı programına başladı.1 yıl sürecek altyapı programı sonucunda beğenilirse, Crewe'de kalacak olan Emre, ayrıca ESOL (Yabancılar i

İngiltere'ye bir Türk daha transfer oldu!

Bir televizyonda yayınlanan "Futbol Prensi" yarışmasının ikincisi Emre Gürsoy, İngiltere'nin Crewe Alexandra takımındaki altyapı programına başladı.

1 yıl sürecek altyapı programı sonucunda beğenilirse, Crewe'de kalacak olan Emre, ayrıca ESOL (Yabancılar için İngilizce ) programına da devam edecek. 
 
Emre, yüzlerce Türk gencinin hayalini yaşadığını söylerken; "Bu ödülü kazanmak ve Crewe'de oynamak benim için çok önemli. Milyonların gencin ancak hayal edebildiği bir dünyaya girebilmek için fırsatım var. Başarılı olmak istiyorum, sadece benim için değil bunu ailem için de istiyorum."
 
Altyapısıyla önemli kulüplerden biri sayılan Crewe, son olarak Nick Powell'ı Manchester United'a göndermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler