İngiliz gazetesinden şok Türkiye iddiası!

 IAFF yetkilileri ile görüşen The Telegraph, Türkiye'nin tarihin en büyük toplu doping organizasyonu ile karşı karşıya olduğunu duyurdu. En az 30 sporcunun tehlike altında olduğu belirtilen haberde B numuneleri de pozitif çıkarsa olimpiyatlar da dahil olm

İngiliz gazetesinden  şok Türkiye iddiası!

 IAFF yetkilileri ile görüşen The Telegraph, Türkiye'nin tarihin en büyük toplu doping organizasyonu ile karşı karşıya olduğunu duyurdu. En az 30 sporcunun tehlike altında olduğu belirtilen haberde B numuneleri de pozitif çıkarsa olimpiyatlar da dahil olmak üzere bir çok organizasyon elimizden uçacak.

The Telegraph'ta yer alan haberde, geçen ay yapılan doping testlerinde Türk atletlerin testlerinin pozitif çıkmasından sonra Türkiye'nin, gelecek ay Moskova'da yapılacak olan Dünya Atletizm Şampiyonası'ndan çıkarılma riski taşıdığı belirtildi.

İngiltere'nin ünlü gazetelerinden The Telegraph, Türkiye'nin yaşanan doping olayları nedeniyle Dünya Atletizm Şampiyonası'ndan çıkarılabileceğini iddia etti.
DOPİNG haberleriyle çalkalanan Türk sporu şimdi de İngiltere'den uyarı aldı..

The Telegraph gazetesi yazarı Simon Hart'ın Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF) yetikililerinden aldığı bilgiye dayanarak yazdığı habere göre Türkiye dopingli çıkan atletlere en kısa sürede ceza kesmezse öncelikle 10 Ağustos'ta Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılacak Dünya Atletizm Şampiyonası'ndan men edilecek.

IAAF konuyu bununla da sınırlı tutmayarak Türkiye'yi kendi düzenlediği bütün organizasyonlarından da men edecek. ASIL tehlike ise Türkiye bu konuda ortaya çıkan tabloyu biran önce temizlemezse ortaya çıkacak ve IAAF ortaya koyacağı yaptırımlarla Türkiye'nin 2020 Olimpiyat Oyunları'nı İstanbul'a getirme sevdasına taş koyacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor