İnancın zaferi!

Yeşilgiresun Belediyespor’u yenip Beko Basketbol Ligi’ne adını yazdıran Trabzonspor’da Kulüp Başkanı Mehmet Yiğit Alp, "Sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Zorlu bir maratonun ardından mutlu sona ulaştıklarını kaydeden Alp, "Basamakları birer b

İnancın zaferi!


Yeşilgiresun Belediyespor’u yenip Beko Basketbol Ligi’ne adını yazdıran Trabzonspor’da Kulüp Başkanı Mehmet Yiğit Alp, "Sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Zorlu bir maratonun ardından mutlu sona ulaştıklarını kaydeden Alp, "Basamakları birer birer çıkarak bu noktaya geldik. Yeşilgiresun gibi çok güçlü bir rakibi eleyerek Beko Basketbol Ligi’ne çıktık, çok mutluyuz" dedi.

HAK ETMİŞTİK
Oyuncularının özverili bir mücadele örneği sergilediğini belirten Alp, "Bu işe ne kadar inandığımızı mücadelemizle gösterdik. İlk maçı kaybetmemize rağmen kalan iki mücadeleyi de kazanıp bir yıl aradan sonra hak ettiğimiz yere döndük. Bu başarıda emeği geçen yönetim, teknik ekip, oyuncular ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu mutluluğu fazlasıyla hak etmiştik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler