İlk yarıda bitirdi!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor, sahasında Kayserispor'u konuk etti.4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Sivasspor 4-2'lik skorla kazanarak üç puana uzanan taraf oldu.Karşılaşmada ilk yarıda Sivasspor rakibini adeta gol yağmuruna tutarke

İlk yarıda bitirdi!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor, sahasında Kayserispor'u konuk etti.

4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Sivasspor 4-2'lik skorla kazanarak üç puana uzanan taraf oldu.

Karşılaşmada ilk yarıda Sivasspor rakibini adeta gol yağmuruna tutarken goller 22. dakikada Grosicki, 27. dakikada Erman Kılıç, 38'de Eneramo'dan geldi ve ilk yarı 3-0 Sivasspor üstünlüğ ile sona erdi. İkinci yarının 48. dakikasında Aatif Chahechouhe'nin golüyle ev sahibi ekip dört farklı üstünlüğü yakaladı. 73. dakikada Kayserispor'dan Bobo sahneye çıkarak sarı-kırmızılı ekibi ateşledi. 89'da Cleyton'un serbest vuruştan attığı golün ardından maç sona erdi ve ev sahibi takım sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Sivasspor ligde 19 puana yükseldi. Kayserispor ise 14 puanda kalarak haftayı farklı mağlubiyetle tamamladı. Süper Lig'de bir sonraki haftada Sivasspor, İBB deplasmanına çıkarken Kayserispor ise Fenerbahçe'yi konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor